Matthiew's Zone - I Bet He Drinks Matthiew.

Finns många fina varianter

Det finns många fina varianter på stenskiva i stockoholm, det är något som blir mer och mer populärt och det förstår man för det är så snyggt med natursten tycker jag.
Det är fint att ha i badrummet som att ha det i köket, eller varför inte på golvet i hallen. Ja det finns så många olika stenskivor och det är ju underbart att det finns så mycket som man kan välja på. Man vill ju kunna mixa och matcha för att se om det verkligen kansli så fint som man vill och kan få det.

Kul med lite variation

Ja det är ju härligt med variation och kunna få det att bli som man har tänkt i sinnet att man vill ha det. Det är värt att ta in lite expert hjälp då och då när man göra om tycker jag. Det kan bli så mycket finare då och det kan bli så att man kan nå en helt annan nivå då som man vill uppnå.
Så det är bra att fixa och trixa och se vad det är som kan passa bäst hos en, man vill ju att ens lägenhet eller hus ska kunna nå sin fulla potential. Det finns ju så många olika stilar och det är ju charmigt att det finns så många olika sätt att göra saker på.
Och innan man vet hur man ska göra det hemma hos en själv så kan det vara bra att kolla lite hur andra har gjort det och hur man skulle kunna göra det hemma hos en själv. Ja jag tycker att det är kul att se hur andra har gjort det och vad man kan göra för att det ska bli så fint som man vill ha det och hur man kan nå dit med sitt egna hem. Så det är bra att ta lite hjälp.