Matthiew's Zone - I Bet He Drinks Matthiew.

Träning för funktionshindrade

Det är härligt att träna och det finns så mycket saker som man kan göra när man ska träna och det finns så mycket att välja på. Det är ju härligt när man känner att man har fått träna och verkligen göra det på ett sätt som man känner är så skönt och härligt. Det är ju underbart när man känner att man är helt skönt trött efter att man har tränat och man känner att man har fått energi av att göra det.
Det ska ju finnas träning för alla och det är viktigt att det finns träning för funktionshindrade så att alla kan få träna och känna att det är givande för dom.

Bra att man kan göra det som man behöver göra för att må bra

För träning är en sån sak som gör att man mår bättre och att man känner att man får den energin som man behöver och som man mår bra av. Så då är det viktigt att det finns något för alla och att alla kan få vara med och hjälpa till med att träna. 
Så då är det verkligen bra att det finns träning som passar alla oavsett om man har ett funktionshinder eller ej. Ja för träning är något som vi alla behöver och som hjälper oss att må bättre och som kan göra att man känner sig piggare och starkare och friskare. Så det är verkligen bra att alla håller på med det så att man kan må så pass bra som man vill och behöver må för att kunna göra det bra och att kunna må bra.
Ja det är något som man vill och som man önskar att alla ska kunna göra. Det finns ju olika typer av träning så det gäller att hitta den som passar en och som man tycker är härligt och bra för en.